1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. En çok tutulan koltuk rengi! Bu renkler içinizi ısıtacak…!
En çok tutulan koltuk rengi! Bu renkler içinizi ısıtacak…!

En çok tutulan koltuk rengi! Bu renkler içinizi ısıtacak…!

Ev dekorasyonları için koltuklar seçilirken en çok tutulan koltuk rengi de son dönemler için birçok kişi tarafından merak ediliyor. Evlerinin dekorasyonlarını yapmak isteyen pek çok kişi trendlere uygun olarak dekorasyonlarını yapmak istedikleri zaman koltuk rengi seçimine de son derecede önem veriyor.

A+A-

Sürekli yeni modelleri çıkan koltuk takımları için koltuk renkleri de zamanla en çok tutulan renkler olarak değişiyor. Senelerdir mürdüm, kahve ve bordo gibi tonların modası geçmese de bazı renkler farklı dönemlerde en çok tutulan renkler arasında yer alıyor. İşte son dönemlerde en çok tercih edilen koltuk renkleri..

En trend koltuk renkleri

Son dönemlerde en trend koltuk renkleri özellikle de ev dekorasyonunu tamamlamak isteyen kişiler tarafından yakından takip ediliyor. Son dönemlerde koltuk renkleri için en çok tutulan renkler genellikle bej, pudra, ekru ve krem gibi daha çok nude tonda renkler. Evleri daha ferah ve havadar göstermek adına son dönemlerde koltuk renkleri de genellikle daha açık tonlarda tercih ediliyor. Evlerini daha ferah göstermek isteyen kişiler açık tonlarda koltuk renklerini tercih ederken klasiklerden şaşmayan kişiler de koltuk renklerini koyu tonlardan seçebiliyorlar.

Son dönemlerde özellikle de pudra pembesi ve vizon renkleri senenin en güzel koltuk renkleri olarak pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Özellikle de daha modern bir havada dekorasyon tamamlamak isteyen kişiler bu renkleri bordo ve mürdüm renkleriyle kombine ederek daha modern ve şık bir hava katabiliyorlar.

Açık mavi ve su yeşili tonları da en şık koltuk takımı renkleri arasında yer alıyor. Hem açık renk modasına uygun olması hem de kir götürüyor olmasından dolayı bu renkler de son dönemlerde en çok tutulan renkler arasında yer alıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.